tisdag 14 augusti 2012

Stor-fiskarn :)

I söndags var det fint väder, så vi åkte iväg till Bjänsjön och fiskade. Första gången vi åkt ut med Hanna, och hon var väl inte så förtjust i sin flytväst precis, men tillslut somnade hon och vi kunde fiska tillsammans med Oliver i närmare 2 timmar. Vi fick totalt 11 fiskar och Oliver fick 8 av dom!! Extra stolt var han över att han själv kunde kasta tillbaka fisken i vattnet efter pappa tagit lös dom från kroken :)



Hanna är nu 5,5 månad och sitter riktigt bra! Vi kan inte lämna henne själv ännu då hon kan sprätta till och falla baklänges, men nu kan hon sitta i flera minuter och leka med leksaker utan att tippa!

Allt börjar flyta på riktigt bra nu. Hanna somar mellan 18-19 tiden, vaknar en gång på natten för att äta, och vill stiga upp vid 07-08 tiden. Ibland kan hon vakna till vid 05 och ligga och prata för sig själv, men somnar om efter ett par minuter utan att vi behöver gå in till henne.
Oliver har en lite kämpigare period just. Han talar om precis ALLT han gör. Allt från att han klev på ett sträck (fog i klinkers på golvet i badrummet), att han klev på en matta, att han kliade örat, att han pruttat osv. Han kan även ibland påpeka att det ibland är jobbigt att ha en lillasyster och att han gärna vill vara själv med mig. Men han är även väldigt mån om Hanna, kramar och klappar henne ofta och säger att han älskar henne. Men det är fullt naturligt och förståeligt att han reagerar på att ha en lillasyster nu då hon börjar ta för sig mera. Hon sover bara totalt 1,5 timme på dagen (så hon är ju med hela dagarna i allt vi gör) och hon börjar vilja leka med de sakerna Oliver leker med.  

Inga kommentarer: