tisdag 11 januari 2011

Jetlag

I onsdagskväll kom vi hem från USA, och vi har inte kommit helt i ording ännu. Första 2-3 dagarna sov Oliver riktigt bra, men sen började han vara vaken på nätterna. Natten mot lördag var han vaken mellan 23-04... nätterna efter det har han varit vaken, men det blir allt kortare stunder. Natten mot idag var han vaken mellan 20-21 och 23-23.30. Så hoppas att vi snart är åter i svensk dygnsrytm.

Igår började Oliver dagis igen, och igår då jag lämnade honom var han lite försiktig och visste inte riktigt om han skulle våga gå in. Men så kom favoritfröken och frågade om han inte skulle komma, och då gick han med sakta små steg mot henne. När Håkan hämtade honom på eftermiddagen så hade allt gått mycket bra, och idag var det en glad kille som log och pratade om att leka med sina kompisar och åka rutschkana idag på dagis :)

Var även min första dag tillbaka på jobbet igår efter lite över en månads ledighet. Märkligt det där att det känns som man aldrig varit borta så fort man sätter sin fot på jobbet. Men jag trivs bra med mitt jobb så det var lite skönt att vara tillbaka, skönt att vara tillbaka till rutiner och vardag.

I lördags kom Farfar och Britt-Marie på middag så passade på att knäppa ett par kort
Har snöat en hel del medans vi varit borta hela december ;)

Inga kommentarer: