tisdag 17 augusti 2010

Vattkopporna fortsätter

Vattkoporna fortsätter att komma, dom har nog minst fördubblats till idag, om inte mer. Lite feber på 38 har gossen fått nu ikväll, men i övrigt så är han förvånansvärt pigg måste jag säga! Han ber om att få mysa i soffan framför toy story och han ber om att få sitta i knät och läsa böcker mer än vanligt, kanske lite kort tålamod, men orkar busa och leka där emellan som vanligt. Så vi tar några riktiga mysiga dagar här hemma!

Han har fått fler prickar i ansiktet, men det är lite svårt att se på kortet. Behöver nog förstoras genom att klicka på det för att se dom. Såg just innan han la sig att han hade ännu fler prickar i ansiktet på väg, så får se hur lik en prickigkorv han är imorgon bitti.
Efter ha sparkat boll i närmare 1 timme var han trött och mös i soffan till sin favorit toy story
I morse åkte pappa iväg och hyrde en "padda" för att vibrera ner marken platt och stabil för markstenssättning. Oliver tyckte det var VÄLDIGT intressant att titta på!


Vi är inte riktigt klara än, stenar ska kapas på hälften för att läggas i hålen längst hela kanterna och sen ska även en såg hyras för att kapa asfaltskanter närmast carporten. Men snart så har vi en färdig gång!

Inga kommentarer: