måndag 16 augusti 2010

Vattkoppor

Här hemma har vi nu en liten prickig kille. Men peppar peppar så har han inte fått så många prickar än iaf. kanske ett 10tal. Och han verkar inte besvärad av dom, tack och lov. Lite tröttare än vanligt, mycket kramar och myst i famnen framför tvn, men inte grinig eller så.
Än så länge har han bara fått en prick i ansiktet vid örat och jag hoppas att han slipper få fler i ansiktet!
Bak på ryggen och axeln har han några fler. Såg innan han la sig ikväll att han hade några fler små små röda prickar som förmodligen ser större ut imorgon. Blir hemma den här veckan med Oliver så får vi se hur nästa vecka ser ut, men hoppas verkligen att vi får gå tillbaka till jobb/dagis då.
Oliver gillar verkligen att sortera alla hans saker nu, helst ska allt vara i snygga fina rader :) och sen säger han "Oivej stäääda" och så städar han ihop allt snyggt och prydligt som han just radat upp.
Här ute fortsätter projekten. Håkan och grannen har igårkväll gjort klart vindskyddet på vår vänstra sida av altanen, så nu saknas bara ett på andra sidan altanen med. Vi håller även på med att lägga marksten till gången på framsidan som vi hoppas bli klar med i veckan.

Inga kommentarer: