måndag 19 september 2011

Nattbad

Nu har vi varit här hos mormor och morfar ytterliggare en vecka! Här nedan kommer lite bilder och filmsnuttar från vad vi gjort den senaste veckan.
Det har varit kallare nu, runt 20 grader och i helgen har det bara varit runt 15-17 grader! Men innan "kylan" kom så hann vi med ett kvällsbad (bara Håkan och Oliver som badade). Mysigt då det är kolsvart runt om kring en och bara lampan i poolen som lyser.


Oliver har verkligen blivit modigare i vattnet och simmar nu utan problem vart han än vill i poolen.

Vi har varit till Frankie´s Fun Park och lekt en förmiddag. Det är en arkad där man samlar tickets. För varje spel man gör så får man viss många tickets beroende på hur bra det går och sen får man växla in dom mot små saker som leksaker eller godis.
Här spelar Oliver ett spel där han ska pricka av med vattenpistolen för att få så många tickets som möjligt. Totalt fick han 312 tickets och fick med sig 3 små bilar, en slickepinne, 2 studdsbollar och 2 små plastflygplan med sig hem.
Finns även en del inne i Frankie´s som är som ett litet Leos lekland där han klättrader runt en stund.

Pappa Håkan var till en sportaffär själv en dag och shoppade och kom bla. hem med en amerikansk fotbolls outfit åt Oliver.

Oliver gillade främst hjälmen som han tar på sig titt som tätt, här medan han ser Prinsessan och grodan på tv :)
Vi var och åt på en mexikans restuarang en kväll och då fick barnen gratis ballongfigurer. Oliver fick en spindel som hängde i ett spindel nät som man kunde sätta fast på huvudet.

Varför bara använda 1 ipad då man kan använda 2?! :)

Idag har Morfar och Oliver spelat gitarr och sjungit och Oliver hade verkligen kul!

En till sak som hänt är att Oliver är helt blöjfri nu på dagarna!!! Även då vi åker bort kommer han ihåg att säga till om han blir kissnödig. På natten får han ha blöja på sig och ibland vaknar han och ber att få gå på toa, men ibland kommer det medan han sover, så blöjan får han behålla ett tag till nattetid. Men nu har vår lilla pojke verkligen börjat bli stor!!!!

Inga kommentarer: