onsdag 31 augusti 2011

Framme i Greenville!

Igår kväll kom vi fram till Olivers mormor och morfar i Greenville, USA. Resan gick jätte bra! inga förseningar eller så trots ovädret som var i NY i helgen. Oliver skötte sig exemplariskt men sov endast 35 minuter på 21 timmar! men trots detta var han go och glad hela tiden och var så duktig med att finna sig i att det var mycket väntan., både i flygplanen och på flygplatserna.

Idag har vi bara hunnit med att handla på Wal-Mart, äta lunch på TacoBell och premiärbadat i poolen. Om en liten stund kommer mormor och morfar hem från sina jobb och vi ska ut och äta.

Idag har vi 34 grader i skuggan och 31 i vattnet i skrivande stund (då vi badade var det 28 grader i vattnet då vi badade just efter lunch) Oliver var precis som i fjol sommar lite skeptisk mot vattnet först. Han tyckte att "badkaret var för stort och för mycket vatten" så första halvtimmen så klamrade han sig frast vid oss.

Men redan efter en halvtimme så vågade han sig på att simma några cm ifrån oss. Jag tror att om 1-2 dagar till med badande så kommer han att våga betydligt mer.

Och efter man badat en timme i värmen så hade vi lite fruktstund i poolen :)


Mormor och morfar har byggt om deras altan lite, samt målat om den. Det blev riktigt snyggt!


Och så här ser den övre delen ut, riktigt riktigt fint! Oliver sa då han kom ut "här vill jag sitta ikväll och fika mamma!"


Igår gick vi in i vecka 14 så har tagit en ny bild på magen. Upplever att den växer mycket snabbare den här gången än med Oliver. Läste just att bebisen är nu ca 8 cm lång och väger ca 40 g.


3 kommentarer:

Nina sa...

Åh, Alexandra, hörde att ni ska ha en till! Vad roligt!! Å magen växer så det knakar ser jag. Ni verkar ha det härligt där.Hälsningar Nina Spolander

Lill-donten sa...

Tack Nina! Ja det är då sant att magen växer snabbare med andr barnet!! Hoppas allt är bra med dig! Såg er BB bild i VK, så söta dom är!!

MAMMA HELI sa...

Det var ett tag sedan jag kollade din sida och vilken härlig nyhet att ni går i väntans tider!!! Stort GRATTIS!!!