fredag 17 december 2010

Hos mormor och morfar

Nu har vi varit hos mormor och morfar i USA i en vecka (vet att jag varit dålig på att uppdatera sen vi kommit hit). Vi mår alla jätte bra och har kommit in i rätt tidsrytm redan första dagen. Oliver var jätte duktig på flyget, sov bara 1,5 under hela resan men var go och glad nästan hela tiden. Bara vid start och landning då man var tvungen vara fastspänd han protesterade.

Sen vi kom hit har vi mest tagit det lugnt, vi alla 3 tar sovmorgon till mellan 8-9 på morgonen. tar ofta en tur ut och shoppa på förmiddagen innan Oliver ska sova och på kvällarna umgås vi med mormor och morfar så mycket det bara går.

I onsdags åkte morfar och pappa på hockey och då bakade jag, mormor och Oliver ett pepparkakshus. Här får man dock köpa färdiga hus som man bara dekorerar. För Olivers skull var det nog så enkelt, men det tog ju bort lite tjusningen med att baka pepparkakashus tycker jag.
Oliver var mycket nogran då han placerade ut godisarna :)


I veckan fick vi våran Ipad vi beställt, så nu kan Oliver spela på mormor och morfars Ipad och jag på våran :)

Igår var det "snowday" i skolorna. Så fort det snöar eller är risk för snö (igår natt hade det regnat och det var en halv glad plus på morognen) så får barnen stanna hemma från skolan. Detta innebar att familjen Marshbanks barn inte kunde gå till skolan. De yngre pojkarna var hemma med en barnvakt, men Emily önskade att få vara med oss vilket hon självklart fick.
Såg lite uppkäftigt ut då vi en stund satt alla tre med var sin Ipad/Iphone!

Inga kommentarer: