söndag 25 april 2010

Blåsa bubblor

Pappa Håkan har jobbat natt hela helgen, så jag och Oliver har myst och roat oss tillsammans under dagarna då det är svårt för en 16 månaders att tassa runt tyst där hemma. Igår for vi först en sväng på Maxi och strosade runt en bra stund och Oliver tyckte för en gång skull att det var riktigt kul att shoppa. Innan vi for hem så stannade vi och åt lite korv med bröd till lunch, Oliver charmade flera utav de som satt runt om kring då han drack ur glaset och avslutade med att smacka högt och säga "ahhhhh", ni vet sådär, klassiska ljudet då man druckit. På eftermiddan gjorde Oliver en överaskning till pappa då han vaknade, en jordgubbstårta. Okej, lite hjälp av sin mamma kanske Oliver fick, men han var duktig på att slicka ur gräddskålen iaf :)

Idag har vi spendrat mest hela dagen med morbor johan, moster stina och kusin max. Oliver älskar verkligen att leka med sin stora kusin som lär honom allt han kan. Idag lärde max honom hur man blåser sopbubblor! Oj så kul dom hade!
När Oliver skulle sova tog vi en promenad ner till centrum och åt brunch på Bishops. Mycket trevligt!


Här om kvällen var Oliver ute körde sin merca, måste ju öva inför sommaren som kommer bli fylld av åkning i Mercedes i lika storlekar och färger hos sin mormor och morfar ;)

Inga kommentarer: