söndag 17 maj 2009

Kusinträff

Började helgen med att jag och Håkan lämnade Oliver hos Johan, stina och max och vi gick och åt middag på TajMahal (gratis middag dessutom!) Smakade riktigt bra. Men framförallt gick det bra för alla parter, vi, Oliver och barnvakterna! :) Han hann äta middag, sova en stund och äta gröt innan vi kom, och stina sa att det var inte ens början till gråt från honom under tiden vi var borta :) Skönt att få lite egentid jag och Håkan, men det är märkligt hur fort man börjar sakna vår lilla Dont.

Igår var vi hem till Håkans kusin på kusinträff (19 vuxna och 9 barn) som var mycket trevligt!! Oliver hade många beundrade (sina små tremänningar och kusiner) som inte kunde få hon av honom. Dom tog så bra hand om honom hela kvällen!
Några av Olivers 3männingar och kusiner från lördagen: Maja, Ebba, Oliver, Lina och Hanna



Var bara tvungen fota vad Maja och Lina skrivit på deras anslagstavla :) Notera även de 2 utklippta oliveransiktena! dubbelhakan på den ena är inte att leka med, hehe

Idag har vi dels umgåtts med Håkans bror med familj på förmiddan innan de åkte hem. Och sen kom Sofie, Ante och lilla söta Tyko på besök och åt middag med oss. Bilder på Tyko kommer, så fort jag laddat in bilderna i datorn! Var väldigt trevligt få besök av dom och få träffa tyko!

Inga kommentarer: