tisdag 12 maj 2009

BVC

Idag har vi varit på BVC för läkarkontroll och vaccination.

Han väger nu 7210 g och r 65 lång. Följer sin kurva fint. Läkaren kollade om han kunde bolla leksaker mellan händerna och att han följde blicken efter leksaken då han tappade den, vilket han gjorde. Då håkan nämde att han haft blåsljud på hjärtat då han var liten så lyssnade läkaren efter en extra gång (hon hade inte hört nått första gången hon lyssnade) och andra gången hon lyssnade så sa hon att hon hörde ett litet litet blåsljud. Men det var så pyttelitet att vi inte skulle oroa oss och det behövde inte följas upp.

Vaccinationen gick bra. Han märkte inte ens då dom stack honom då håkan samtidigt lekte med en leksak med honom. Blev ledsen en liten stund efteråt, men det var den lilla stunden. Ikväll har han varit kinkigare än vanligt. Ville bara vara i famnen och han satt i min famn och såg på Piggley Wiggs (tack Hugo!) med tutte och snutte en bra stund innan det var dags att sova.

Har även fått kallelse att Oliver ska få TBC vaccinatione ftersom vi reser en hel del. Så den 20e maj ska han få ytterligare ett stick. Men det är bra vi får det bortgjort innan vi åker till USA.

Oliver fick spontanbesök av 2 söta flickor idag! Alva och Ingrid (jobbarkompisars barn på ca 1 år). Var jätte trevligt! Vi behöver träffas oftare tycker jag!

2 kommentarer:

QueenToBishop sa...

Tack för idag. Oliver verkar vara en mycket harmonisk liten gosse. Skönt att höra att vaccinationen gick bra.
Kram Sara o Ingrid

Lill-donten sa...

Tack själv, var som sagt mycket trevligt!